Home » Over ons

Over ons

Welkom ,

Sinds 1995 zagen de Engelen-producten het levenslicht hier op aarde. Zelf ontdekte ik de producten (eigen gebruik) in 2005, ik verkocht , verdeelde de producten tot 2011. Sinds enige tijd zijn ze terug in mijn leven. Vanuit een verlangen en passie om andere te helpen en te ondersteunen met deze energieën ontstond de webwinkel.

 

Wie ben ik?

Ingrid Elisabeth De Winter is mijn naam en ik deel het leven met mijn lieve  zielsverwant Paul. Zorgen voor anderen leerde ik van thuis uit, een inwonende grootmoeder die zorgbehoevend was leerde me wat mededogen en liefde is. Toen na vele jaren mijn ouders zorgbehoevend werden nam ik dan ook de taak van mantelzorger op. Zoals mijn vader met liefde zorgde voor mijn grootmoeder, had ik het geluk dat Paul ook liefdevol aan mijn zijde stond.

Het afscheid nemen van beide hakte er diep in. Rouwen is dan ook een noodzaak. Er zijn geen regels, ieder doet dit op zijn manier.  Ondersteunende energetische producten kunnen hier bij helpen. Dit, samen met het starten van een stamboom waren mijn manier van verwerking. Nog steeds is dit mijn passie. Het geeft rust en verbinding met twee werelden. Reiki & Voetreflexologie waar ik een opleiding voor volgde maken deel uit van dit pad.

Dit zijn maar enkele voorbeelden, de ondersteuningen zijn voor elk gebied in je leven toepasbaar.

 

Wie graag een afspraak maakt voor persoonlijke begeleiding +32492314475